Sistemul de vanzari directe

Sistemul de vanzari directe este o sansa de castig si dezvoltare personala pentru tot omul.

Pro: Daca in sistemul clasic de vanzari castiga doar intermediarii sau proprietarii de magazine, in sistemul de vanzari directe toata lumea are de castigat. De aici reiese un alt avantaj si anume ca nu trebuie sa investim in deschiderea unui magazin, ci de cele mai multe ori intrarea intr-un sistem de vanzari directe este gratuita, ori se cere cumpararea unui produs, pe care oricum il folositi.

Argumente contra: Cum orice padure are uscaturile ei, asa este si in sistemul de vanzari directe, multi au speculat importanta acestui sistem, fapt pentru care l-au pus in aplicare. Unii l-au aplicat doar parti convenabile pentru firma, altii l-au aplicat gresit. Altii au umflat preturile produselor, considerand ca de indata ce au eliminat intermediarii (lantul acela prin care produsul ajunge de la producator la magazin) acei bani li se cuvin lor, insa clientul final ar trebui sa fie cel care beneficiaza de pe urma eliminarii intermediarilor, cumparand astfel mai ieftin.

Deci sistemul de vanzari directe poate fi o sansa unica, dar poate fi si o amagire, o pierdere a timpului. Dar dupa cum se spune nimic nu se pierde, totul se transforma, acest timp se transforma in experienta, iar la urmatoarea activitate de acest gen veti avea o pornire mult mai buna, stiind exact cum sa va organizati spre a va atinge obiectivele in cel mai scurt timp.

Cel mai bine este sa alegeti de la inceput firma potrivita, iar in felul acesta experienta o veti dobanda pe parcurs. Din proprie experienta, cel mai usor veti progresa intr-o firma puternica, cu istorie, cu produse multe, si proaspat lansata pe piata romaneasca. Ca sa va scutesc de multe cautari si analize, va recomand sa incepeti activitatea de promovare cu compania Cristian Lay

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 2 =