Secretele uleiului de argan

Supranumit si “Aurul Marocului”, uleiul de argan este uleiul cel mai rar din lume.

Datorita continutului sau ridicat de acizi grasi nesaturati, antioxidanti si vitamina E, reprezinta un remediu foarte bun, fiind tot mai intens utilizat in industria cosmetica.

Utilizat in prepararea cremelor si a unguentelor el combate deshidratarea, este antioxidant si previne aparitia ridurilor. Continând o cantitate mare de acid linoleic, uleiul de argan este un bun corector al carentelor de acizi grasi din piele, atât de importanti în întarzierea îmbatranirii.

Mai mult, uleiul de argan contine o cantitate de tocoferol de trei ori mai mare decât în orice alt ulei. Aceasta proprietate este cea care îi confera proprietatile antioxidante si actiunea împotriva radicalilor liberi, fiind eficient in prevenirea aparitiei ridurilor.

Alege pentru ingrijirea corpului Crema corporala formulata cu extracte de ulei de argan – cod 82899-3 suavizeaza, hidrateaza si protejeaza pielea impotriva agresiunilor vremii. Ideala pentru pielea uscata si foarte uscata. Se aplica pe piele pentru un masaj usor pana se absoarbe in totalitate.

Pentru ten alege Crema faciala cu ulei de argan- cod 82914-4 previne si combate ridurile, ofera hranire si hidratare. Pentru orice tip de piele, in special pielea uscata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 2 =