Procedura de returnare a produselor este urmatoarea:

Fiecare reprezentant care doreste sa returneze un produs nou, fara a furniza un motiv, este obligat sa trimita returul in 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului.

Fiecare produs trebuie sa fie intotdeauna in ambalajul original, insotit de o copie a facturii, si livrat ca si colet fara ramburs, pe adresa sediului C. Lay Direct Trading S.R.L. Str. Oltetului nr. 15, Cladirea Iridium, Cam 8, Bucuresti Sector 2.

Retururile se proceseaza in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor. Daca beneficiati de plata facturii la termen, atunci la banca veti plati suma de pe ultima factura minus contravaloarea(pret de reprezentant) returului efectuat. Daca platiti ramburs la primirea coletului, contravaloarea returului efectuat va fi scazut din urmatorul ramburs. Astfel la urmatoarea comanda dumneavoastra puteti alege orice produs in locul celui returnat. De asemenea puteti solicita restituirea banilor in contul dumneavoastra bancar.

Bijuteriile si pixurile au garantie 6 luni, respectiv ceasurile au garantie 3 ani. Aceasta garantie nu include folosirea defectuoasa a produselor, iar la ceasuri garantia se aplica doar mecanismului:

– Nu dormiti sau faceti dus cu bijuteria.
– Evitati loviri sau agatari.
– Pastrati fiecare bijuterie separat, protejata intr-un servetel sau batista, pentru a evita deteriorarea.
– Evitati contactul cu orice substanta chimica, acetona, alcool, inalbitor, etc., care ataca placatul si oxideaza bijuteria.
– Evitati contactul bijuteriei cu produse cosmetice ca si uleiurile, cremele, lotiunile, parfumurile, etc.
– Clorul din piscina sau apa sarata de la plaja, o pot deteriora.
– Evitati sa purtati bijuteriile cand faceti sport sau orice activitate care produce transpiratie.
– Scoateti inelele inainte de a va aplica crema de maini.
– Puneti bijuteriile dupa ce ati terminat machiajul si ati aplicat parfumul.

In cazul in care sunt primite produse deteriorate vizibil din motivele mai sus mentionate, aceste produse vor fi inapoiate.

Subliniem faptul ca orice cost al transportului trebuie suportat de catre reprezentant indiferent de motivul returului.