Care sunt avantajele

Veti dispune de sustinerea si rezistenta unei mari companii multinationale dispusa sa ofere tot sprijnul necesar pentru a va dezvolta profesional ca si reprezentant al companiei Cristian Lay si va realizati visul dumneavoastra de a lucra ceea ce va place cel mai mult. Veti avea la dispozitie peste 2.000 de articole de bijuterie, ceasuri si cosmetica, un univers de posibilitati si de combinatii pentru a putea crea diferite look-uri, ceea ce va usura evolutia dumneavoastra si care va face sa va transformati intr-un profesionist. Ce mai asteptati?

INSCRIERE IN SISTEM.

Modalitatea de inscriere este urmatoarea: se completeaza formularul de inscriere de pe site cu datele dumneavoastra inclusiv comanda de unul sau mai multe produse. Comanda poate sa fie de orice valoare, nu exista comanda minima, si… GATA ! Esti reprezentant!

DISCOUNT-URI COLABORATORI

Fiecare persoana care se inscrie la Cristian Lay primeste un discount din pretul de catalog de 15% pentru ceasuri si pixuri si de 25% in cazul bijuteriilor si al cosmeticelor. Cand in primele 12 luni de activitate, un reprezentant a realizat comenzi (achitate) ce depasesc suma de 3.000 Lei (suma facturilor), discount-ul va fi marit cu 5%. Odata atins acest nivel de 3000 lei, discount-ul suplimentar de 5% il veti primi pe viata fara a mai fi necesar sa indepliniti vreo conditie.

Discount minim Discount maxim
Ceasuri si pixuri 15% 20%
Bijuterii 25% 30%
Cosmetice 25% 30%

 
De asemenea compania Cristian Lay a lansat un program motivational prin care premiaza colaboratorii loiali oferind pana la 70% castig din vanzari. Dati click aici pentru a cunoaste detaliile.
 
Daca nu va place sa vindeti produse, sau doriti sa realizati venituri lunare mai mari, compania va ofera un sistem de marketing in retea prin care puteti sa castigati in functie de comenzile persoanelor inscrise de dumneavoastra. In continuare va sunt prezentate beneficiile de a va crea propria retea de reprezentanti:
 

SEFI DE ECHIPA SI COORDONATORI

 
In plus fata de castigul din discount, daca iti formezi propria ta echipa de reprezentanti vei primi pana la 15% comision din comenzile inscrisilor.
 

Sefi de echipa
 • Minim 6 reprezentanti activi fiecare campanie
 • Volum de vanzari net mai mare de 2.000 lei pe campanie din care 1000 lei net sa fie generati cu propria echipa.
 • Comision: 9% din comenzile retelei.

Coordonatori:

 • Minim 12 reprezentanti activi fiecare campanie.
 • Volum de vanzari net mai mare de 6000 Lei pe campanie din care 2000 lei net sa fie generati cu propria echipa
 • Comision: 15% din rulajul net al echipei personale, 6% din rulajul sefilor de echipa, 5% din rulajul coordonatorilor.
 • Un reprezentant care devine sef de echipa continua sa sa obtina discount din cumparaturile sale.
 

    Termeni

   1. Campanii = Perioade de timp care se iau ca referinta pentru calculul incasarilor generate si pentru suma comisioanelor.Durata lor este de doua saptamani cu exceptia perioadelor mentionate anterior (ex: vara, sarbatori…). Anumite oferte si actiuni comerciale, se vor referi la campanii concrete.
   2. Vanzarile nete = Valoare factura din care se scade TVA-ul 24%.