1. Ce inseamna sa ma inscriu in sistemul de vanzari Cristian Lay ?
Inscrierea presupune completarea formularului de pe site urmand ca pe prima factura sa primesti un cod ce poarta numele de marca reprezentant. Cu acest cod vei putea face oricand comenzi fara a mai fi nevoie sa specifici toate datele de identificare si livrare.

2. Am vreo obligatie ca si reprezentant Cristian Lay ?
Nu exista nicio obligatie si de asemenea nu exista comanda minima. Poti comanda chiar si un produs o data la 2 ani.

3. Cat pot castiga ?
Castigul este limitat doar de aptitudinile si efortul depus. Poti sa castigi 25% din vanzarea de bijuterii si cosmetice, respectiv 15% din vanzarea de ceasuri si pixuri. Daca ai calitati de leader si vrei bani mai multi, iti poti forma propria retea de reprezentanti. Sefii de echipa castiga minim 360 lei/luna, iar coordonatorii minim 1800 lei/luna

4. Discount-ul de reprezentant este in functie de valoarea comenzii ?
NU! Castigi 25% la cosmetice si bijuterii, respectiv 15% la ceasuri si pixuri chiar daca cumperi un singur produs. Spre exemplu daca doresti sa cumperi doar o bijuterie care are pretul de 30 lei, vei primi automat 25% reducere, si vei plati doar 22.5lei. Insa daca in primele 12 luni de activitate ai acumulat facturi platite in valoare de 3000 lei, discount-ul tau se va mari cu 5%, adica vei avea 30% la bijuterii si cosmetice, respectiv 20% la ceasuri si puxuri. Odata atins acest prag, sistemul informatic iti va creste automat discountul si vei primi discountul suplimentar pe viata, fara alte conditii de mentinere.

5. Sunt multi reprezentanti, am sanse sa devin leader ?
In momentul actual sunt aproximativ 6000 de reprezentanti. Acest lucru inseamna ca iti poti forma cu usurinta reteaua proprie si in cel mai scurt timp sa devii leader.

6. Pot sa returnez un produs ?
Da. Gasesti aici politica de returnare produse: http://cristianlay-romania.eu/returnare-produse/

7. Care este metoda de comanda si livrare ?
Coordonatorul la care te-ai inscris sau administratorul site-ului are obligatia de a-ti prelua comenzile prin formularul online sau pe email, ori telefonic daca nu ai acces la un calculator conectat la internet. Comanda trebuie sa ajunga la coordonator pana cel tarziu Joi ora 20.00, incat sa primesti coletul in saptamana imediat urmatoare. Toate comenzile sunt coletate in fiecare zi de Vineri in Spania, si ajung cu avionul in Romania, la inceputul saptamanii in ziua de Luni. Pentru transportul international nu veti plati nimic, intrucat compania isi asuma aceasta cheltuiala. Transportul pe teritoriul Romaniei este realizat de Atlassib curier, contra unei sume de 7.5 lei daca comanda este mai mica de 250 lei (valoare catalog/brosura). Daca comanda este mai mare de 250 lei (valoare catalog/brosura) transportul este gratuit.

8. Care este metoda de plata ?
Comenzile se achita ramburs, la primirea coletului!

9. Pot plati factura la termen ?
NU! Plata la termen nu mai este acceptata in sistemul de vanzari Cristian Lay.