Faberlic Romania – o noua afacere cu sistem de vanzari directe

Faberlic Romania este o afacere noua ce s-a lansat in luna iunie 2017 si ne ofera un sistem de bonusuri foarte avantajoase. O afacere in perioada de inceput este mult mai usor de promovat decat celelalte deoarece nu exista foarte multi colaboratori in cadrul aceleiasi firme care sa va faca concurenta.

Catalogul Faberlic se poate vizualiza online aici, iar pentru inscriere gratuita puteti sa accesati formularul de inscriere Faberlic pe care il gasiti aici. Dupa cum veti vedea in catalogul Faberlic, gama de produse este foarte diversificata, si probabil ca este unul dintre cele mai „stufoase” cataloage ce exista la momentul actual in Romania.

Astfel regasim produse cu preturi foarte mici (asa cum erau candva la Ladys) si totodata gasim produse de lux la un pret putin mai mare, dar tot accesibil. Sunt putine companii care sa ofere atat de multe produse, la un pret atat de mic si un sistem de marketing formidabil.

Din experienta personala pe care am avut-o cu multe alte firme, va recomand sa beneficiati de aceasta sansa pentru ca in ultimii ani nu a mai fost nicio lansare demna de luat in seama. Faberlic va ofera toate ingredientele sa deveniti un lider de succes in doar cateva luni.

Cateva elemente importante pentru reprezentantii Faberlic:
– reducerea la comanda este de pana la 26% fata de pretul de catalog
– plata comenzii se realizeaza ramburs, la primirea coletului

Echipa noastra de lideri este cea mai puternica din cadrul companiei Faberlic si veti primi sprijinul necesar sa va dezvoltati o echipa de succes intr-un timp foarte scurt. Dupa ce am incercat diverse afaceri, am ajuns la concluzia ca in primul rand trebuie sa fii la momentul potrivit, si apoi sa fii persoana potrivita.

Ce inseamna persoana potrivita pentru a deveni lider Faberlic?

– Sa NU iti placa sa vinzi produse (de regula vanzatorii foarte buni se plafoneaza la castigul din produse si nu vad dincolo de aceasta posibilitate)
– Sa ai ambitie, sa fii hotarat pe un anumit obiectiv si sa nu te lasi pana nu il obtii (ex. Vei o masina? Cu banii castigati o poti obtine. Ramane doar sa-ti faci un plan pe termen scurt si mediu.)
– Sa ai la dispozitie in medie 3 ore/zi, adica undeva la 15-20 ore/saptamana. Poti ajunge lider si cu mai putin timp, dar nu in doar cateva luni!

Acum esti la momentul potrivit! Esti oare si persoana potrivita sa devii lider Faberlic?

Te astept in echipa mea si vom afla impreuna!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 8 =