Din 1982 Cristian Lay se distinge prin designul unic, gasind formula perfecta de a oferi bijuterii accesibile tuturor, armonizand tendinta avangardista cu tendinta orfevra.Inca de la inceput compania a extins liniile sale de produse, dispunand in present de o gama ampla de articole, incepand de la bijuterii si ceasuri pana la cosmetica, moda si accesorii.

Cei 29 de ani de experienta pe piata au transformat-o intr-o companie lider in acest sector, avand in present o retea vanzari de peste 100000 de colaboratori care ofera servicii a peste 12.000.000 de clienti in cele 16 tari in care este prezenta.

Cristian Lay este in present primul fabricant de bijuterii din Europa, cu o facturare anuala care depaseste 150 milioane euro, oferind calitate maxima datorita controlului total asupra lantului de valori al articolelor comercializate si datorita compromisului cu inalta tehnologie, dispunand pentru aceasta de cea mai mare si mai moderna fabrica de bijuterii din Europa, inaugurata in 2008.

Inceputurile unui simbol

Odata cu incorporarea lui Migul Angel Leal in functia de director de creatie in 2006, a aparut si preocuparea de a cauta imaginea cu care sa se identifice marca Cristian Lay si care sa proiecteze valorile companiei.

Din 2007 fluturele a devenit simbolul companiei si milioane de persoane poarta in lume acest simbol care transmite pace si echilibru spiritual.